Lista

Înainte de a începe să citești aventura mea, aș vrea să-ți spun că m-am mutat cu cățel și purcel 🙂 aici: http://vladtanase.ro/.

Sper să-ți placă noul meu blog și să creăm astfel o trainică legătură.

P.S. Blogul de pe care citești aceste rânduri va fi șters în curând așa că te aștept în casă nouă! 🙂

Aşa-mi place să-i spun: Lista. Pentru că nu este orice listă, nu pentru mine. Este o Listă pe care sunt sigur că în unele momente voi regreta că am figurat, la fel cum sunt convins că vor fi momente, mult mai multe de altfel, în care mă voi considera privilegiat că am avut această şansă.

Multe s-au întâmplat de când am hotărât să mergem la Cercul Polar. Discuţii, căutări, chiar şi unele certuri. Frustrări, dezamăgiri dar şi momente de exaltare. Deloc puţine, cel puţin în cazul meu. Dar pas cu pas, proiectul Aleg să împăduresc al Pădurii Copiilor a prins contur, iar lucrurile au început să se aşeze. Un proiect în care cred, o cauză căreia îi sunt fidel de ceva timp. Un proiect care spune practic că şi tu poţi pune umărul la împădurirea României şi nu trebuie neapărat să alergi mult. Nu. Poţi face asta punându-ţi la bătaie pasiunile, orice pasiune. Este un proiect de lungă durată. Dar… Pas cu pas. Ca într-un ultra. 🙂


Spuneam deunăzi că sportul de anduranţă, că-i alergare montană sau pe asfalt, sau că-i triatlon, mi-a scos în cale oameni deosebiţi. Unii dintre ei sportivi, alţii fără vreo legătură directă cu astfel de sporturi. Nimic nu e întâmplător, cred în asta.

Aşa am ajuns la Clinica Eliade. Nu îi ştiam pe oamenii de aici, am primit pur şi simplu un telefon şi o invitaţie. Se întâmpla în mai 2015. Cu timpul, legăturile noastre s-au strâns. Aşa că am pus o întrebare.

Răspunsul la acea întrebare îl vedeţi în imaginea de mai jos. În Listă. Andrei şi cu mine suntem oficial înscrişi la 6633 Ultra, asta spune Lista.

IMG_1544 (1)

Oamenii de la Clinica Eliade, cei care au creat această experienţă şi care o însufleţesc zi de zi, cred în noi. Mulţumită lor, noi apărem ca înscrişi pe Listă şi tot mulţumită lor reuşim să ne recuperăm mult mai repede de la un antrenament la altul. Pentru că serviciile lor sunt „state of the art” şi merită încercate. De la Posturologie (necesară pentru orice alergător mai mult sau mai puţin începător), până la Osteopatie, Scenar sau Alpha Sphere. Mai multe detalii aici. Încercaţi-le.


Am primit multe întrebări, răspund la toate. Unele având în spate dorinţa de a afla, altele doar răutăcioase. Totodată, fiind primul meu proiect în care este nevoie de susţinere din exterior, am aflat şi cum merg lucrurile în astfel de cazuri. Şi credeţi-mă când spun că nu e totul aşa de roz precum uneori se crede.

Dar noi mergem până la capăt. Şi aşa vom face şi în această cursă pe care o vom parcurge împreună. Ne avem unul pe altul şi vă avem pe voi. Mie îmi ajunge.

IMG_0049

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s